• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Yoldaki kazaya bakarken aynı yerde ikinci kazaya sebep oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe'den geçen tarihi İpekyolu'nda aynı anda meydana gelen 2 ayrı kazada yaralanan ve ölen olmazken araçlarda maddi hasar oluştu.

Kazalar, ilçe otogarı yakınında bulunan tarihi İpekyolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nusaybin istikametinden gelen seyir halindeki Nizam Konuk yönetimindeki 73 HA 724 TIR, aynı istikamette seyir halindeki Abdülcelil Abik, yönetimindeki 47 PA 184 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil yolun ortasındaki bariyerlere çarparak durabildi.

Diğer kaza ise aynı istikamet ve aynı yerde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen 73 SZ 472 plakalı Tanker sürücüsü, seyir halinde ilerken ilk kazaya baktığı esnada, aynı istikamette seyir halindeki Ahmet Demir yönetimindeki 34 EC 4194 otomobile arkadan çarptı.

Yaşanan her 2 iki kazada da ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.

"Çok şükür yaralı yok"

Eşi ile birlikte Fizik tedavisinden dönerken, otomobiline TIR'ın çarptığını söyleyen, 47 PA 184 plakalı otomobil sürücüsü Abdülcelil Abik, kazayı şöyle anlattı:

"Çarpmanın etkisiyle bir anda neye uğradığımızı şaşırdık. TIR otomobilimize çarptıktan sonra bizi sürükledi ve orta refüjde otomobil dönerek durabildi. Telefonla mı konuşuyordu ne yapıyordu bende bilmiyorum, bir anda bize çarptı. Çok şükür yaralı yok. Eşim biraz fenalaştı hastaneye götürdüler ama yaralı değil."

"Kör noktama geldiği için görmedim"

73 HA 724 plakalı TIR sürücüsü Nizam Konuk ise "Nusaybin tarafından köprü üzerinden Kızıltepe ye geliyordum. Köprüden inince kesinlikle önümdeki otomobili fark etmedim. Otomobil sağ tali yoldan gelmiş, kör noktama geldiği için görmedim. 50-60 metre geldikten sonra otomobili fark ettim. Herhangi bir kastımız yok." dedi.

"Kazaya baktığı esnada bize çarptı"

34 EC 4194 plakalı otomobil sürücüsü Ahmet Demir de hastaneden eve doğru kendi yolunda ilerlerken, 73 SZ 472 plakalı tanker sürücüsünün ilk kazaya baktığı esnada kendilerine çarptığını ve sürücünün sonradan kaçtığı iddiasında bulundu.

Her 2 otomobil sürücüsü de hastaneden gelirken yolda kaza geçirmesi ise dikkat çekti.

Polis, kazalarla ilgili soruşturma başlattı. (Mehmet Aslan-İLKHA)























Bu haberler de ilginizi çekebilir