• DOLAR 32.504
  • EURO 34.58
  • ALTIN 2490.964
  • ...
Uyuşturucunun zararları tiyatro gösterisi ile anlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Malazgirt Belediyesi, gençlere, uyuşturucunun zararlarını anlatmak için "Sahte Cennet" adlı tiyatro oyununu öğrencilerle buluşturdu.

Malazgirt Belediyesinin sponsorluğunda, Malazgirt Kültür Merkezinde izleyicilerle buluşan "Sahte Cennet" oyunuyla, öğrencilere uyuşturucunun zararları anlatıldı.

Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Malazgirt Kaymakamlığı ve belediyesi olarak çocuklarımızın bu illetten uzak durmaları, ailelerin ve gençleri uyarıcı çeşitli etkinlikler yapıyoruz. 'Sahte Cennet Sessiz Çığlık' Adlı tiyatro oyununun etkili olacağını düşünüyorum. Bu kapsamda Malazgirt Belediyesinin organizasyonuyla Yedi Tepem Tiyatrosunun öğrencilerimize sunmuş olduğu bu anlamlı gösteriden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Bu tiyatroyu düzenlemelerindeki amacın, gençlere uyuşturucunun zararlarını göstermek olduğunu belirten Kırlı, 'Bir kere denemekten bir şey olmaz' demenin yanlış olduğunu vurgulamak suretiyle gençlerimizi bu kötü alışkanlıklardan korumak istiyoruz. Gençlerimizin, bunu iyi algıladığını ve bununla mücadele edeceklerine inanıyorum. İlçemizde uyuşturucuya karşı bir mücadelenin içine girdik. Umarım öğrencilerimiz ve aileleri de bize destek olur." ifadelerini kullanıldı. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir