• DOLAR 32.403
  • EURO 35.37
  • ALTIN 2325.517
  • ...

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaptığı açıklamada, Kuzey Kent Projesi'nin Ankara'nın kuzeyinde 1 milyon 655 bin metrekare alan üzerine inşa edildiğini belirtti. Turan, "Yeni bir yaşam alanı olan ve farklı gelir grubundan insanları aynı yerde buluşturacak Kuzey Kent Projesi'nde ilk etapta 250 konutu açık artırma yöntemi ile satışa sunacağız." dedi.

Açık artırmanın 6 Mart'ta saat 11.00'de TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezinde yapılacağını aktaran Turan, yaptıkları ve yapacakları ihalelerinin ayrıntılı bilgisine "www.toki.gov.tr" adresinden ulaşılabileceğini, ihaleye katılım şartları, proje detayları ve diğer ayrıntıların internet sayfalarında yer aldığını söyledi.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetlerinin Türkiye Halk Bankası tarafından yürütüleceğini söyleyen Turan, "Başvurular/teminatlar Türkiye Halk Bankasının tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecektir. Ayrıca, açık artırma (teklif alma) gününde de başvuru kabul edilecektir." bilgisini verdi.

SOSYAL DEVLET NEREDE? YOK MU ARTTIRAN!!

Bir sosyal konut projesi olarak dar gelirlinin ev sahibi olma hayallerini gerçekleştiren TOKİ`nin süreç içerisinde sosyal devlet ilkesinin bir gereği olarak konut edindirme projesinden uzaklaşmaya başladığı ve kar elde etme peşinde koşan bir kuruluşa dönmesi özellikle dar gelirli vatandaşları üzdü