• DOLAR 32.6
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2520.753
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre; Batı Akdeniz ile İstanbul'un Anadolu yakası, Balıkesir'in kuzeyi, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Aydın, Denizli, Muğla, Afyon, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak ve Hakkâri çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Genellikle yağmur ve sağanak, Güney Ege kıyıları ile Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Hakkâri çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların Antalya'nın batı ilçelerinde (Kaş, Kale, Finike, Elmalı, Kumluca, Kemer, Korkuteli) kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (30-75 km/metrekare) olması bekleniyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı meydana geleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Çok bulutlu, İstanbul'un Anadolu yakası, Balıkesir'in kuzeyi, Sakarya, Yalova ve Kocaeli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, Muğla, Aydın, Denizli ve Afyon çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz'in yağmur ve sağanak, kıyı kesimlerin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Antalya'nın batı ilçelerinde (Kaş, Kale, Finike, Elmalı, Kumluca, Kemer, Korkuteli) kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (30-75 km/metrekare) olması bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunun iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Şırnak çevrelerinin hafif yağmurlu, Hakkâri çevrelerinin hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı bulutlu 21°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 13°C

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 14°C

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 4°C

İstanbul: Çok bulutlu, Anadolu yakası kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif yağmurlu 10°C

Muğla: Çok bulutlu, zamanla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 13°C

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 15°C

Zonguldak: Parçalı ve çok bulutlu 10°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir