• DOLAR 32.561
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2431.862
  • ...
İhtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızılay tarafından Türkiye geneli başlatılan kampanyalar kapsamında, Bitlis'te ihtiyaç sahibi birçok öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

Buna göre, Kızılay çalışanları tarafından 5 okulda yaklaşık 700 çocuğa yardımda bulunuldu. Okullara getirilen yardımlar, tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Kızılay Bitlis Şube Başkanı Hayrettin Çoban, "İlimizde 5 okulda yaklaşık 700 öğrenciye yardımda bulunarak sevindirdik. Bu yardımı İstanbul şubemiz organize etti. Bu kış günlerinde İstanbul'dan buraya gelen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ülke genelinde bu ay içerisinde Kızılay olarak 28 bin insanı sevindirmiş olduk. Koordineli bir şekilde milli eğitimden talepte bulunduk. Onlar da bizlere okul listelerini verdiler. Merkezde 3, merkeze bağlı 2 köy okulu olmak üzere toplam 5 okulda bugün yardımları dağıtıyoruz." dedi.

Yardımların dağıtılması için Bitlis'e gelen Kızılay İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Ergin ise şunları söyledi: "İstanbul şubesi olarak dün Muş ilinde bir anaokulunun açılışını yaptık. Bugün de Bitlis'teki okullarımızda yaklaşık 700 öğrenciye giyim yardımında bulunuyoruz. Türkiye'nin dört bir yanında 28 bin öğrenciye yardımda bulunuyoruz. İnşallah yine geleceğiz." (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir