• DOLAR 32.345
  • EURO 35.136
  • ALTIN 2311.18
  • ...
"Merhamet ve Kadın" konulu fotoğraf yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Büro Memur-Sen Mardin Şube Başkanı Ümit Unat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile "Merhamet ve Kadın" konulu fotoğraf yarışması düzenleyeceklerini açıkladı.

Ülkenin dört bir yanından herkesin katılabileceği yarışmada birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye bin lira ödül verilecek. Mansiyon ödülü 750, jüri özel ödülü ise 500 lira olacak.

Yarışma hakkında açıklamalarda bulunan Büro Memur-Sen Mardin Şube Başkanı Ümit Unat, "Kadınlar, eş olma, anne olma, çalışan olma gibi hayatta farklı roller üstlenmektedir. Buna bağlı olarak da kadınlar sorunların daha fazla muhatabı olmaktadır. Kadınlar, tüm sorunların üstesinden sabır ve merhametiyle gelmektedir. Toplumun ve ailenin temel direği olan kadınların haklarına, yaşadığı zorluklara, başarılarına dikkat çekmek için ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyoruz. Yarışmamızda kadınların merhamet yönünün ön plana çıkarılmasını istiyoruz. Bunun için yarışmamızın konusunu 'Merhamet ve Kadın' olarak belirledik. Şimdiden yarışmaya katılan herkese başarılar diliyorum." dedi.

Katılımcılar, yarışmayla ilgili şartnameye www.buromemursen.org.tr adresinden ulaşabilecek. Yarışmaya katılımlar, 26 Şubat 2018 tarihinde son bulacak. Yarışmanın sonucu ise 28 Şubat 2018 tarihinde açıklanacak ve dereceye girenlere ödülleri düzenlenecek programda verilecek. (M. Salih Keskin - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir