• DOLAR 32.365
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.103
  • ...
Belediye konferans salonunun sahipsiz bırakılmasına tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'ın Kozluk ilçesi çarşı merkezinde bulunan belediye konferans salonunun sahipsiz bırakılmasına ilçe sakinleri tepki gösterdi.

Belediye konferans salonunun yıllardır bakım ve temizliğinin yapılmadığını belirten ilçe sakinleri, çöplükten ve tozdan geçilmeyen konferans salonunun bu şekilde atıl durumda bırakılmasına ve sahiplenilmemesine tepki gösterdi.

İlçe sakinleri belediyenin, konferans salonunda gerekli temizlik ve tadilatları yaparak sahiplenmesi çağrısında bulundular.

Salonda yıllardır seçimlerin yapılarak konferansların verildiğini, toplantıların yapıldığını dile getiren vatandaşlar, "Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlık seçimi için buraya geldik. Fakat konferans salonunun hali içler acısı. Yıllardır buraya herhangi bir bakım yapılmamış. Lavaboları, tuvaletleri ve diğer odaları çöplükten geçilmiyor. Her yer tozlanmış ve herhangi bir bakımın yapıldığı yok. Tavan kısmı da günden güne dökülüyor. Burası halkın tamamının kullandığı bir mekân ve belediyenin sahip çıktığı yok. Belediye kendi konferans Salonuna da sahip çıkamıyor? İnsanlarımız, burada işlerini görmek için geldiklerinde kirli bir manzarayla karşılaşıyorlar. Buranın acilen onarımdan geçirilmesini ve gerekli tadilatların yapılarak hizmete sunulmasını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandılar. (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir