• DOLAR 32.39
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2325.83
  • ...
"Yeter ki gönüller ısınsın"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Ergani İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Yeter ki gönüller ısınsın" programına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Ergani Botanik Parkında açtıkları stand ile vatandaşlara sıcak süt ikramında bulunan HÜDA PAR Ergani İlçe Gençlik Kolları, bu vesileyle bir nebzede olsa gönülleri ısıtmayı hedeflediklerini söyledi.

Botanik Parkında sohbet eden yaşlılara, gençlere ikram edilen sıcak süt, yoldan geçenlere ve çevredeki esnaflara da ikram edildi.

Düzenledikleri "Yeter ki Gönüller Isınsın" programına dair açıklamada bulunan HÜDA PAR Ergani Gençlik Kolları İlçe Başkanı Mustafa Coşkun, ikramı alan yaşlıların, esnafların ve gençlerin kendilerine dua ettiğini söyledi.

Vatandaşların gönüllerini sıcak bir süt ile ısındırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Coşkun, "HÜDA PAR Ergani İlçe Gençlik Kolları olarak düzenlediğimiz 'Yeter ki Gönüller Isınsın' programı kapsamında Ergani ilçemizin Botanik Parkında hemşerilerimize sıcak süt ikramında bulunduk. Sıcak bir ilgiyle karşılaştık. Hemşerilerimizi bir nebze de olsa sıcak bir süt ile gönüllerini ısındırmışsak ne mutlu bize. İkramı alan yaşlı amcalarımız, esnaflarımız ve genç kardeşlerimiz bize dua ettiler. Onların bu duaları bizi ziyadesiyle memnun etti. Buna dair programlarımız devam edecektir inşallah." şeklinde konuştu. (Ramazan Casuk-İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir