• DOLAR 32.602
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2496.241
  • ...
Helal Sertifikalı Kenton Markası Lezzetleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Müslüman tüketicinin gönül rahatlığıyla gıdaları tüketmesi için helal malzemelerin kullanıldığı ürünler yaygınlaştı. Helal gıda ile istediğiniz tatları hazırlayabilir ve sevdiklerinize sunabilirsiniz. Kenton markası ürünleri helal sertifikalı olup katkı maddeleri özenle seçilir. İslami hassasiyetin sınırları dahilinde helal malzemeler kullanılır. Müslüman aileler hazırladıkları tatlıların içinde kullanılan malzemelerin helal olup olmadığını bilmek ister. İşleme yöntemleri, katkı maddeleri, hijyen kuralları sıkı şekilde kontrol edilen ürünler belirli tespitlerle incelenir. Ürünleri tarafsız bilirkişi denetler ve gıdalar içine konulan katkıların helal olup olmadığına bakılır. Helal ürünler titizlikle incelendiği için kalitesi yüksektir.

Helal Gıdanın Önemi Nedir?

Bitkisel tabanlı katkı maddeleriyle hazırlanan helal gıda ürünleri sağlığa zarar vermez. Bitkisel olan ama yenmesi haram gıdalar dahi Kenton markasında bulunmaz. Taze yollarla kurutulan ve dondurulan meyveler kullanılarak jeller hazırlanır. Taze ürünlerin kullanılması kaliteyi simgeler ve ürünleri güvenle kullanacağınıza işaret eder. Özel kalite kontrol sistemi ile ürünlerin içinde bulunan maddeler incelenir. Renkleri, kokuları, kıvamları ve tatları gibi bütün özellikleri dikkate alınır. İnceleme sonrasındaysa satış işlemi onaylanır. Aldığınız ürünler titiz bir incelemeden geçtiği için gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. İşlenmiş ürünlerde kaliteye önem vermeniz ve satın aldığınız ürünlerin helal gıda koşullarına uygun olarak üretilmiş olmasına özen göstermelisiniz.

Helal Gıda Sertifikası Nedir?

Dini kaideler ve helal standartlara uygun olarak üretimin yapıldığı firmalara helal gıda sertifikası verilir. Dini bilgisi tam, güvenilir, işinin ehli ve tarafsız kurum tarafından gerekli incelemeler yapılır. Ürünlerde kullanılan malzemelerin sağlıklı, kaliteli ve helal olup olmadığı dikkatli şekilde incelenir. Üretimin yapıldığı yer helal gıda koşullarına uygun olduğu takdirde helal gıda sertifikası verilir. Gıdaların helal olup olmadığı incelenirken sağlığa uygun olup olmadığına da bakılır. Doğal malzemeler herhangi bir işlemden geçmediği için insan sağlığını tehdit etmez.

Kenton markası ürünlerinde kullanılan malzemeler helal olup sağlığa zarar vermez. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygun olarak hazırlanan ürünler kullanılır. Tüketirken kendinizi güvende hissedersiniz. Yüzde yüz Türk sermayesi ile kurulan Kenton markası ürünlerini incelemek ve farklı lezzetler ortaya çıkarmak için Kenton.com.tr sitesini ziyaret etmeniz yeterli. Tarif bölümünü inceleyerek özel tatların tariflerini alabilir ve kısa sürede hazırlayarak sevdiklerinize güzel sürprizler yapabilirsiniz. GDO analizi yapılan ürünlerde son teknoloji kullanılır ve hepsi helal sertifikalıdır. Hayal ettiğiniz tatlıya istediğiniz şekli verin ve farklı dekor süsleriyle görsel güzelliğini iki katına çıkarın.

Bu haberler de ilginizi çekebilir