• DOLAR 32.519
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2421.491
  • ...
Mardin'de milli eğitim müdürleri toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda "2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 2'nci Dönem Değerlendirme Toplantısı" yapıldı.

Toplantıya, 10 ilçe milli eğitim müdürü, il milli eğitim müdürü yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

Toplantı, 2017-2018 eğitim öğretim yılının birinci döneminin değerlendirmesi ile başladı. Değerlendirmenin ardından toplantıda 2017-2018 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde yapılacak faaliyet ve çalışmaların planlaması yapıldı.

Toplantıya ayrıca İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz da katıldı. Yavuz, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü ''Beyaz Bayrak'' projesi hakkında bilgi verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, toplantıya başlamadan önce asaleten Yeşilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hacı Yusuf Avlanmaz'ı tebrik etti.

2017-2018 Eğitim öğretim yılı birinci dönemini başarılı bir şekilde sonlandırdıklarını ifade eden Sarı, 2'nci dönemde de yakalanan başarıyı sürdürmek için var güçleriyle çalışmaları gerektiğini belirtti.

Sarı, ilçe milli eğitim müdürlerine teşekkür ederek başarılı ve hayırlı bir dönem dilekleri ile toplantıyı bitirdi. (M. Salih Keskin - İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir