• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Hava durumu nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin kuzey kesimlerinin çok bulutlu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Bilecik, Kütahya, Uşak, Aydın, Samsun, Amasya ve Çorum çevrelerinin yağmurlu, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey bölgelerde mevsim normalleri civarında, diğer kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Bilecik çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde güneydoğu kesimleri ile Edirne çevrelerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Ege: Parçalı, iç kesimlerinin çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Aydın, Kütahya ve Uşak çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi'nde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Eskişehir, Ankara ve Çankırı çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde bölgenin iç kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Samsun, Amasya ve Çorum çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte kuzeydoğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı bulutlu 20°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde hafif yağmurlu 10°C

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 14°C

Erzurum: Parçalı bulutlu 4°C

İstanbul: Parçalı bulutlu 11°C

Muğla: Parçalı ve çok bulutlu 15°C

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 11°C

Zonguldak: Parçalı ve çok bulutlu 11°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir