• DOLAR 32.415
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2325.214
  • ...
Erzurum`da toplantı ve yürüyüş güzergâhları belirlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Erzurum Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 6'ncı maddesine ilişkin yönetmelik kapsamında 2018 yılı için belirlenen toplantı ve gösteri yürüyüş yer ve güzergâhlar şöyle belirlendi:

"Gar Meydanı miting alanı ve 1. Yürüyüş güzergâhı, ilk toplanma alanı Gar Meydanı 50. Yıl Caddesi Konak Sokak ile Kavakkapı Caddesi arasında kalan alan. Yürüyüş güzergâhı 50. Yıl Caddesini takiben Orhan Şerifsoy Caddesinin kesiştiği Aziziye Köprülü Kavşağından Gar Meydanı miting alanı. Dağılma yerleri, İstasyon Sokak, Sebze Hali Sokak Orhan Şerifsoy Caddesi.

Gar Meydanı miting alanı ve 2. Yürüyüş güzergâhı, ilk toplanma alanı Gar Meydanı Bosna Caddesi üzerinden Erzurum Park çevresindeki alan. Yürüyüş güzergâhı, Bosna Caddesini takiben Fil Geçti Köprüsü altından Çaykara Caddesinin kesiştiği Hamidiye Köprülü Kavşağı üzerinden 50. Yıl Caddesi, Orhan Şerifsoy Caddesinin kesiştiği Aziziye Köprülü Kavşağından Gar Meydanı miting alanına kadar.

Dağılma yeri İstasyon Sokak, Sebze Hali Sokak Orhan Şerifsoy Caddesi.

İstasyon Mahallesi miting alanı ve yürüyüş güzergâhı, miting alanı Necip Fazıl Kısakürek Caddesi ile Dadaşköy Yolunun kesiştiği kavşağın Necip Fazıl Kısakürek caddesi tarafı.

İlk toplanma alanı Necip Fazıl Kısakürek Caddesinin Kombina Caddesi ile kesiştiği kavşağın Necip Fazıl Kısakürek Caddesi tarafı.

Yürüyüş güzergâhı, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi boyunca, dağılma yeri Dadaşköy Yolu, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi.

Aziziye Miting alanı ve yürüyüş güzergâhı mitin alanı, Yeni Mahalle Aziziye Caddesi üzerinde, Şehitlik Anıtı ile Şeker Fabrikası alanı kalan yer.

İlk toplanma alanı, Yeni Mahalle Aziziye Caddesi ile Hoca Ahmet Yesevi Caddesinin kesiştiği Öğretmenevi önünde kalan kısım.

Dağılma yeri, Yeni Mahalle Aziziye Caddesi istikametine doğru, Mezar Arkalı Sokak ve Ömer Nasuhi Bilmen Caddesi.

Havaalanı Yolu miting alanı ilk toplanma yeri, Kombina Caddesi Et Balık Kurumu ve Orman Bölge Müdürlüğünün kesiştiği alan.

Yürüyüş güzergâhı, Kombina Caddesi Et Balık Kurumu ve Orman Bölge Müdürlüğünün kesiştiği alan önünden başlayarak Çiftlik Mahallesi Yolunu müteakip miting alanına kadar olan kısım.

Dağılma yeri miting alanı, Çiftlik Mahallesi yolu.

Soğuk Çermik miting alanı, Soğuk Çermik Mahallesi miting alanı, ilk toplanma alanı 12 Mart Caddesi üzeri, yürüyüş güzergâhı 12 Mart Caddesinden başlayıp Eminönü Caddesini takiben miting alanına kadar, dağılma alanı miting alanı ve 12 Mart Caddesi." (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir