• DOLAR 32.37
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2325.477
  • ...
Afrin operasyonunda hayatını kaybeden asker toprağa verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Afrin'e yönelik operasyonda PKK tarafından gerçekleştirilen füzeli saldırı sonucu tankta hayatını kaybeden Tankçı Üsteğmen Muhammed Cihangir Çubukçu, memleketi Şanlıurfa'da düzenlenen törenle toprağa verildi.

Bugün cenazesi Şanlıurfa'ya getirilen Çubukçu için tarihi Ulu Camii'nde cenaze namazı kılındı. Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık tarafından kıldırılan cenaze namazında, sık sık tekbirler ve salavatlar çekildi.

Acılı ailesi anne Yasemin ve babası Mehmet Çubukçu, çocuklarının cenazesinin başına gelip tabutu öperek, gözyaşı döktüler.

Çubukçu'nun cenazesi Yeni Aile Mezarlığı'nda düzenlenen törenin ardından toprağa verilirken, törene Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa milletvekilleri Halil Özcan, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek ve Mehmet Ali Cevheri, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, askerin ailesi, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı. (Hüseyin Sayhar - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir