• DOLAR 32.535
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2436.079
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Marmara'nın güneydoğusu, Ege'nin kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Eskişehir, Ankara, Çankırı ve Ardahan çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, sabah ve akşam saatlerinde Ardahan çevrelerinde hafif kar şeklinde olması bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yer yer sis ve pus hadisesi ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı meydana geleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının, güneyli rüzgarın etkisini kaybetmesiyle birlikte kuzey kesimlerde 2 ila 10 derece azalacağı, diğer yerlerde değişmeyeceği, kuzey bölgelerde mevsim normalleri civarında, diğer kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, güneydoğu kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve batı kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi'nde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, Eskişehir, Ankara ve Çankırı çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Çok bulutlu ve bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz'in kıyı kesimlerinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Ardahan çevrelerinin sabah ve akşam saatlerinde hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece batısında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı bulutlu 18°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra ve gece saatlerinde hafif yağmur ve sağanak yağışlı 10°C

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 14°C

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 4°C

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 10°C

Manisa: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15°C

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 13°C

Zonguldak: Çok bulutlu ve akşam saatlerine kadar aralıklı hafif yağmurlu 11°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir