• DOLAR 32.387
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.253
  • ...
Türkiye ve dünya gündemi 04. 02. 2018
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndan Vatikan'a hareket edecek.

2- CHP'nin Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 36. Olağan Kurultayı'nın ikinci gününde Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelikleri için seçim yapılacak.

3- TSK'nin, Suriye'nin Afrin ilçesini işgal eden PYD/PKK'ya yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin gelişmeler izleniyor.

4- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Tokat İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katılacak, valiliğe ziyarette bulunacak.

5- Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, İstanbul Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı'na iştirak edecek.

6- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin il teşkilatını ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, 1923 Projenin Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'ne katılacak.

7- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, STK'ler ile istişare toplantısı ve Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresi'ne katılacak, Yedikuyular Kayak Tesisi'ni ziyaret edecek, Dulkadiroğlu Gençlik Kolları 5. Olağan İlçe Kongresi ve Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenecek iş adamları toplantısında yer alacak.

8- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kadın Kolları İl Kongresi'ne, Gençlik Kolları Kongresi'ne ve partisinin il başkanlığınca düzenlenen vefa yemeğine katılacak.

9- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, partisinin il başkanlığı, belediye başkanlığını ziyarette bulunacak ve partisinin 5. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresine iştirak edecek.

10- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Sosyal Politikalarda Gönül Adımları Gaziantep'i Dinliyoruz" programına katılacak, Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek belediyeye ait Mutlu Kafe'nin açılışını yapacak ve çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek.

11- Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde halk, liderini belirlemek için ikinci turda sandık başına gidecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir