• DOLAR 32.605
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2411.137
  • ...
Hesarek Kayak Merkezi'nde 'Masterler Kayak Yarışması' yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Hesarek Kayak Tesislerinde 30-40 yaş, 40-50 ve 50 yaş ve üstü 3 kategoride yarışma yapıldı. 60 yarışmacının katıldığı yarışmada dereceye girenlere Bingöl Valisi Ali Mantı'nın katılımıyla ödül töreni düzenlendi.

Yarışmacılar arasında 30-40 yaş grubunda Yavuz Oruç birinci olurken, 40-50 yaş arasında Ahmet Ağır birinci, 50 yaş üstü yarışmalarda ise Mustafa Ertuğrul birinci oldu.

Yarışmanın ardından dereceye girenlere ödüllerini takdim eden Vali Ali Mantı burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Hesarek Kayak Merkezi'nin her zaman olduğu gibi yoğun bir şekilde ilgi gördüğünü söyledi.

Vali Mantı, "Yine yaşlısından gencine birçok hemşerimiz ve il dışından gelen vatandaşlarımız var ve gönüllerince bir gün geçiriyorlar. Burada her türlü imkân kendilerine hazırlanmış. Ayrıca bugün kayak yarışmasında farklı kategorilerde derece alan arkadaşlarımıza, sporcularımıza ödüllerini verdik. Bizi mutlu eden şey, kayağa 7'den 70' olan ilgi. İnsanlarımız son derece mutlu. Aileleri ile birlikte uzaklara gitmeden, yakın bir noktaya, kayak merkezine gelerek güzel anlar geçiriyorlar. Kayak merkezimiz inşallah ileriki yıllarda daha güzel imkânlar sunarak hizmet edecektir." şeklinde konuştu. (İLKHA)

























































Bu haberler de ilginizi çekebilir