• DOLAR 32.522
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2419.735
  • ...
"Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Adıyaman'daki talepleri yerine getirmek için hazırız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir dizi temaslarda bulunmak ve AK Parti İl Gençlik Kolları 5'inci Olağan Kongresine katılmak için Adıyaman'a geldi.

İlk olarak Adıyaman Valiliğini ziyaret eden Bakan Bak, daha sonra Adıyaman Belediyesini ve Adıyaman Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Gençlik merkezinde gençlerle bir araya gelen Bak, onlarla kısa süre basketbol oynadı.

Valilik ziyaretinde konuşan Bakan Bak, Adıyaman'ın kendileri için önemli bir yerinin olduğunu dile getirdi.

Bak, "Adıyaman bizim için çok önemli. Gerçekten Adıyamanlılar, vatan ve milletini seven ve destek veren vatandaşlarımız. Öncelikle sayın vekillerimizin ve valimizin talepleri üzerine bir gençlik merkezi talepleri var. Bir tane var ama bir de diğer kısma yapılması için onun arsasını ve yerini göreceğiz. İnşallah onu Adıyaman'ımıza kazandıracağız."

Kentte devam eden yatırımlarının olduğunu söyleyen Bak, Samsat ve Tut ilçeleri için de salon taleplerinin olduğunu ve bunları değerlendireceklerini ifade etti.

Bak, "Gerekli çalışmaları yapacağız. Arkadaşlarımızın taleplerini değerlendiriyoruz. İnşallah onları Adıyaman'ımıza kazandıracağız. Gölbaşında da bir yurt talebi var. Kâhta için çıktı ihaleye. Onu da kazandıracağız. Tabi Adıyaman her şeyi hak ediyor. Hem tarihi ile hem kültürü ile hem insanı ile yatırımlarımızı hak ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak biz Adıyaman'daki talepleri yerine getirmek için hazırız. Bir su sporları merkezi talebi var. Gelirken gördük. Hakikatten çok güzel bir coğrafya. Su sporları açısından güzel bir potansiyele sahip. Onun için gerekli değerlendirmeleri yapacağız. Biz Adıyaman'da sporun gelişmesi için her türlü göreve hazırız." dedi.

Afrin meselesine de değinen Bakan Bak, "Tabi ülkemiz şu anda çok önemli bir süreçten geçiyor. Afrin operasyonu devam ediyor. Mehmetçiğimize sahada dua ediyoruz. Adıyamanlılar Afrin'e gitmek için askerlik şubelerine koştular. Buradan vatan ve milletini ne kadar sevdiğini gösterdiler. Her türlü desteği de veriyorlar. Afrin operasyonu, sınırımızdaki o terör yuvalarını dağıtmak için yapılan bir operasyon. Dolayısı ile bizim de bu operasyona desteğimiz çok büyük. Biz de gençlerimize güveniyoruz; gençler bizim geleceğimiz." ifadelerini kullandı. (Cemil Özdaş - İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir