• DOLAR 32.625
  • EURO 35.27
  • ALTIN 2501.828
  • ...
Okul yöneticileri 2'inci dönem değerlendirme toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl'de 2017-2018 eğitim öğretim yılı 2'inci döneminde yapılacak olan çalışmaların değerlendirmesini yapmak üzere, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Tokuş başkanlığında biraraya gelen okul müdürleri, yeni dönemde yapılacak olan çalışmalara dair istişarede bulundular.

TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemi ile ilgili genel bir değerlendirme yapıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Tokuş, 2017 - 2018 Yılı Eğitim - Öğretim yılının ikinci döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Tokuş, "Birinci dönemi sizlerin de büyük özveri ve gayretleri ile geride bıraktık. Okullarımızın ve kurumlarımızın fiziki yapılarını iyileştirmek için Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çok çaba harcadık ve hamdolsun çalışmalarımızın büyük bir bölümünü tamamladık. Okul ve kurumlarımızda yönetici olarak çalışan arkadaşlarımızın görevleri çok ağır ve özveri gerektirmektedir. Müdür ve müdür yardımcılarımıza göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederim." dedi.

"Yöneticiler sorun üretici değil sorun çözen olmalı"

Sosyal ve kültürel alanda birçok proje gerçekleştirildiklerini belirten Tokuş, sportif ve kültürel faaliyetlerde ciddi dereceler elde edildiğini de sözlerine ekledi.

Tokuş, "2017-2018 eğitim öğretim yılında tüm öğretmenlerimizden beklentimiz yüksek. Yöneticilerimiz araştırmacı, iyi bir organizatör ve çalışanlarıyla birlik olabilmeli, ben merkezli değil biz merkezli çalışmalıdır. Yönetici ve öğretmenlerimiz ileriye dönük, hoşgörülü ve özverili olmalıdır. Bunun sonucunda da okulumuzun, öğretmenimizin ve öğrencilerimizin başarılarında artışlar olacağı kanaatindeyim. Yöneticiler iyi birer dinleyici ve lider vasıflarına sahip olmalıdırlar. Okullarımızda ileriye dönük projelerin uygulamaya geçirilmesi için çalışmalara başlanılmalıdır. Yöneticiler sorun üretici değil sorun çözen olmalı ve başarısızlığı personele, başarıyı kendisine mal etmemelidir." ifadelerini kullandı.

Toplantı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Abdulaziz Döger'in, ikinci eğitim döneminde yapılacaklarla ilgili yaptığı sunum ile son buldu. (Nihat Kanat - İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir