• DOLAR 32.446
  • EURO 34.45
  • ALTIN 2484.627
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege, Edirne, Kırklareli, Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı ilçelerinin hafif sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında, iç ve batı bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, Balıkesir'in batı ilçeleri ile akşam saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde güneydoğusunda yer yer sis ve pus bekleniyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimlerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu, batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi'nde yer yer sis ve pus bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer don olayı ile birlikte pus ve sis bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu 18°C

Ankara: Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve puslu 12°C

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde don olayı bekleniyor, yer yer sis ve puslu 13°C

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve sabah saatlerinde yer yer sis ve puslu 1°C

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 15°C

Manisa: Parçalı ve çok bulutlu 14°C

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 13°C

Zonguldak: Az bulutlu 15°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir