• DOLAR 32.5
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2492.743
  • ...
"Sorumluluk Duygusu Başarı Getirir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Milli Eğitim İl Müdürü Şerif Akboğa beraberinde şube müdürleri ile birlikte Kozluk'a denetim gezisine gitti. Kozluk ziyaretine Milli İl Eğitim Müdürü Şerif Akboğa 'nın yanı sıra Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube müdürleri de katıldı. Sabah erken saatlerde başlayan denetim ve inceleme çalışması akşam geç saatlere kadar sürdü.

 

Kozluk'taki Okullar İncelendi
Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa beraberinde Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Turabi Çelik ve diğer yöneticilerle birlikte ilçedeki bütün okulları inceledi. Öğrencilerle bire bir sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa verilen eğitimden memnun olup olmadıklarını da sordu. Kozluk'taki öğrencileri girişken bulduğunu ifade eden Müdür Akboğa şunları söyledi: " Kozluk'taki öğrenciler okuma azmi ile dolu. Verilen eğitimden memnun olup olmadıklarını da sordum. Öğrenciler genel olarak çok memnun olduklarını ifade ettiler. Buradaki öğrencileri girişken ve rahat buldum. Her soruya kolayca yanıt verdikleri gibi güzel sorular da sordular. Bu öğrencilerimizin bizlerden bazı talepleri de oldu. Bu talepleri hep birlikte değerlendireceğiz ve uygun olanlarını imkanlar ölçüsünde yerine getireceğiz"

 

Akboğa: "Başarı İlk Önce Sorumluluk İster"
Başarının elde edilmesi için sorumluluk duyulması gerektiğini ifade eden Akboğa: "Kozluk ilçesinde yoğun bir öğrenci kitlesi var. Bu öğrencilerin daha başarılı olması için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Öğrencisi, velisi, öğretmeni, idarecisi olarak hep birlikte alanlarımızla ilgili sorumluluklarımızın farkında olmak zorundayız. Sorumluluk duygusu ve anlayışı ne kadar yüksekse, başarı da o kadar yüksek olur" ifadelerini kullandı.

 

Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa daha sonra Kozluk Kız YİBO yemekhanesinde öğlen yemeye katıldı Akboğa, öğrencilere birlikte yemek duası etti.

 

Son olarak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan değerlendirme toplantısı akabinde İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa ve beraberindeki heyet ilçeden ayrıldılar.(Halid Coşkun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir