• DOLAR 32.569
  • EURO 34.921
  • ALTIN 2430.042
  • ...
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy`dan Siirt`e ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş ile beraber Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşat'a ziyarette bulundu. Belediye şeref defterini imzaladıktan sonra makam odasına geçen Ersoy, basına kısa bir açıklamada bulundu.

Kayyum belediyecilik uygulamasını milletin kendilerine emanet ettiği paraları, kaynakları yine milletin huzuruna kast edenleri desteklemek için kullananlara karşı bir tedbir olarak getirdiklerini dile getiren Ersoy, şunları kaydetti:

"Terörü besleyen, terörü destekleyen, terör ile birlikte hareket eden her türlü yapılanmaya karşı aynı karalılıkla mücadelemizi sürdürüyoruz. Kayyum belediyecilik uygulaması, mücadelemizin bir parçasıdır. Esas itibarı ile terör ile mücadele ederken, bir taraftan da milletin kendilerine emanet ettiği paraları, kaynakları yine milletin huzuruna kast edenleri desteklemek için kullananlara karşı bir tedbir olarak getirdik ve bunu engellemek istedik. Birlik, barış ve kardeşlik içinde olan bu ülkeyi bir Suriye, Irak, Libya yapmak isteyenlere, terör örgütlerini tamamen besleyen kaynaklara inat birlikte mücadele ederek bu ortak vatanımızda birlikte yaşamaya devam edeceğiz. (Murat Orhan- İLKHA)

 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir