• DOLAR 32.591
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2508.478
  • ...

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, bu pazar günü olağan kongresini gerçekleştirmek üzere seçime gidiyor. Yeni bir anlayış ve temiz bir kadro ile yönetime talip olduklarını belirten Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Cemal Çetiz, yaptığı açıklamada, kazanmaları takdirde hizmet yerleri olması gereken odaları vesayetten uzak amacına uygun hale getireceklerini belirtti.

4 Şubat Pazar günü yapılacak olan oda seçiminin hayırlara vesile olmasını temenni eden Çetiz, "Tüm üyelerimizin sandığa giderek tercihlerini sandığa yansıtmalarını, layık, hizmet ehli kadroları yönetime getirmelerini bekliyoruz. Esnaf ve sanatkârımızın bugüne kadar hak ettiği hizmet ve desteği bulamadıklarını, sıkıntılarıyla baş başa bırakıldıklarına inandığımız için, yeni bir anlayış ve temiz bir kadro ile yönetime talip olduk. Çalışmalarımızın üzerinde şekillendiği prensiplerimiz şunlardır; adaleti tüm işlerimizin eksenine koyarak alacağımız karar ve atacağımız adımlarda adil olacağız. Dürüstlük hazinedir şiarıyla yaptığımız, yapacağımız ve yapamadıklarımız konusunda başta üyelerimiz olmak üzere tüm halkımıza karşı dürüst davranacağız." dedi.

"Koltukları basamak yapan sakat anlayışı değiştirip, hizmetin kalitesini artırmaya çalışacağız"

Esnaf ve Sanatkârlar Odasını hak ettiği yere getirmeye çalışacaklarını vurgulayan Çetiz, "Şeffaf, vesayetten ve siyasetten uzak bir kadro oluşturup oda çalışmalarımıza, azami derecede üyelerimizi dâhil edip bilgilendirerek, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odasını hak ettiği yere getirmeye gayret edeceğiz. Güven duygusu kırılmış insanımızın güvenini kazanmaya, zedelenmiş hassasiyetleri imar etmeye çalışacağız. Hizmet yerleri olması gereken odaları vesayetten uzak amacına uygun hale getireceğiz. Hedefine hizmeti koyan yönetimimiz, koltuklara yapışıp kalmayı ve başka yerlere ulaşmak için bu koltukları basamak yapan sakat anlayışı değiştirip, hizmetin kalitesini artırmaya azimli olacaktır. Oy pusulamızın rengi yeşildir. Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası değerli üyelerinin oylarına yönetimimiz olarak talibiz. Seçimlerin şehrimize hayırla getirmesini temenni ederiz." diye konuştu.(M.Fatih Akgül-İLKHA)