• DOLAR 32.525
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2437.831
  • ...
Yüce Resul(sav) İçin Köy Köy Dolaştılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Hilvan Selam-Der Başkanı Esad Beyazçiçek, Hilvan'da 1Nisan'da yapılacak Kutlu Doğum etkinliği için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

 

Her yıl düzenli olarak yaptıkları etkinliği bu yılda gerçekleştireceklerini ifade eden Beyazçiçek, Peygamber sevdasının vatandaşların gönlünde her geçen gün arttığını ve halkın Kutlu Doğum etkinliklerini sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

 

Kutlu Doğum etkinliği için ilçedeki tüm STK ve kurumlara giderek onları davet ettiklerini ifade eden Beyazçiçek, Dernek gönüllülerinin Hilvan'a bağlı 60 köye giderek halkı, Kutlu Doğum etkinliğine davet ettiklerini söyledi.

 

Kutlu Doğum nedeniyle bu yıl yaptıkları çalışmalar kapsamında salavat ve hatim kampanyası düzenlediklerini söyleyen Beyazçiçek, yirmibin cam afişi, onbin el ilanı ile 3 bin 500 CD dağıttıklarını belirterek "22 bin nüfuslu ilçemizde geçen yıl Kutlu Doğum Etkinliğine 12 bin kişi katılmıştı. Bu yıl katılımın daha fazla olacağını umuyoruz." dedi.
(Mehmet Can Yardımcı- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir