• DOLAR 32.548
  • EURO 34.875
  • ALTIN 2430.869
  • ...
Mardin`deki kazalar MOBESE`ye yansıdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesinde meydana gelen trafik kazaları MOBESE'ye yansıdı.  Işık ihlalinden hız sınırı aşımına kadar pek çok kuralın ihlali sonucu meydana gelen kazalarda çok sayıda vatandaş yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Artuklu ilçesinde farklı tarihlerde meydana gelen trafik kazaları, şehrin dört bir yanında bulunan MOBESE kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Kaza görüntülerine 3 ayrı trafik kazası yansıdı. Meydana gelen kazalarda çok sayıda vatandaş yaralandı.

Görüntülere yansıyan kazalardan biri Yalım Mahallesi kavşağında meydana geldi. Midyat istikametinde seyreden bir otomobil, kavşakta geçmekte olan bir kamyonete yandan çarpıyor. Çarpışmanın şiddetiyle araçta maddi hasar olurken araç sürücüsü yaralanyor.

Görüntüye yansıyan başka bir kaza ise yine kural ihlali sonucu meydana geldi. Diyarbakır Yoluna yan yoldan giren bir otomobil, sol şeride geçince arkadan gelen şehir içi otobüsüne çarpıyor. Çarpışmanın etkisi ile otobüs önce orta refüje sonradan da karşı şeride geçerek yan yatıp metrelerce sürükleniyor.

Bir diğer kaza ise Kızıltepe Kavşağında meydana geldi. Gece saatlerinde meydana gelen kazada, kavşağa kontrolsüz giren 2 otomobilden biri başka bir araca çarparak, diğeri ise kontrolden çıkarak orta refüjdeki reklam panosuna çarparak durabiliyor. (M. Salih Keskin - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir