• DOLAR 32.551
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2425.675
  • ...
Diyarbakır`ı tanıtan fotoğraf sergisi ilgi gördü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır'da bir alışveriş merkezinde Dicle Üniversitesi Nükleer Tıp Ana Bilim Dalı çalışanı Nedim Özgüvercin'in objektifinden Diyarbakır'ı yansıtan kareler büyük ilgi gördü.

Hobi olarak fotoğrafçılığa başladığını belirten Özgüvercin, fotoğraf çekmenin bir tutku olduğuna dikkat çekerek, Diyarbakır'ın güzelliklerini ortaya koymak için böyle bir sergi açtığına işaret etti.

Serginin 7 Şubat'a kadar 10.00 ile 22.00 saatleri arasında açık olacağını belirten Özgüvercin, "Sergiyi ziyarete gelenlerden olumlu tepki alıyorum. Diyarbakır merkez ve tüm ilçeleri sergiye baz aldım. Özellikle sisli havada tarihi mekânları çektik. Hem Diyarbakır halkı hem de dışardan gelen insanlar Diyarbakır'ı bilsinler. Hatta sergiye gelen vatandaşlar bile baktığında kendi yaşadığı yeri bilmiyor. Buranın Diyarbakır olmasına hayret ediyorlar." dedi.

Fotoğrafların çekim açısını merak ettiği için sergiye ziyaret ettiğini belirten hobi olarak fotoğrafçılık sanatıyla ilgilenen üniversite mezunu Elif Ceylan ise sergilenen fotoğrafları çok güzel bulduğunu söyledi. (Mehmet Çelik, Emrah Deniz- İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir