• DOLAR 32.489
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2433.765
  • ...
Kozluk Umut Kervanı 2017 faaliyet raporunu açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'ın Kozluk (Hazo) ilçesinde hayırlı hizmetlerini sürdüren Kozluk Umut Kervanı, 2017 faaliyet raporunu açıkladı.

Umut Kervanının Kozluk'taki temsilcisi Akif Tekin, 2017 yılı faaliyetleri ile ilgili yaptığı açıklamada, Ramazan ayında 100 aileye 6 bin TL değerinde gıda paketi, Kurban Bayramı'nda 150 aileye 9 bin TL değerinde kırmızı et, eğitim ve öğretim yılı başlarında 50 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımı yaptıklarını söyledi.

Tekin, Kurban Bayramı öncesinde yetim ve fakir çocuklar başta olmak üzere 225 kişiye 11 bin TL değerinde spor ayakkabı, 10 aileye 500 TL değerinde 50 parçadan oluşan giyim, evi yanan bir vatandaşa 2 bin TL nakdi yardım, ev eşyası, kira, giyim vb. yardımlar yaptıklarını aktardı.

Yıl içerisinde toplamda 536 aileye 35 bin TL değerinde çeşitli yardımlarda bulunduklarını ifade eden Tekin, Kozluk Umut Kervanı olarak ilçede muhtaç olan aileleri tespit çalışmalarının devam ettiğini, bu ailelere yardım noktasında yardımlarını bütün bir yıla yaymaya ve ellerinden geldikçe her ay gıda kolileri oluşturarak muhtaç ailelere ulaştırmaya çalıştıklarını kaydetti.

İlçede yürüttükleri yardım çalışmalarına da değinen Tekin, "Yardım çalışmalarımızda hayırsever vatandaşlarımızın büyük bir katkı payı vardır. Zenginle muhtaçlar arasında köprü olma görevini imkânlarımız ölçüsünde yapmaya çalışıyoruz. Yapılan yardımların daha da artması için hayırsever vatandaşlardan bu noktada daha duyarlı olmalarını umuyoruz." Diye konuştu. (Muhammed Said Aksoy- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir