• DOLAR 32.566
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2423.383
  • ...
Tatillerini okuyarak değerlendiriyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Solhan Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu yönetimi, 19 Ocak'ta başlayan sömestr tatilini okuyarak geçirmek isteyen öğrenciler için tatil boyunca okul kütüphanesini açık tutmaya devam ediyor.

Sömestr tatilini okul kütüphanesinde okuyarak ve sosyal etkinliklere katılarak değerlendiren öğrencilere, öğretmenleri tarafından da yardımcı olunuyor.

Solhan Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu Bilişim Teknolojileri sınıfının da sömestr tatilinde açık tutulduğunu ve ifade eden Solhan Yeşilova İmam Hatip Okul Müdür Yardımcısı Veysi Tunç, bu konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi:

"Ara tatilde öğrencilerimizin boş olan zamanlarını daha verimli geçirmeleri için okulun kütüphanesini ve mescidini kullanımlarına açtık. Böylelikle, dönem içinde devamsızlık sorunu olan, okul ve derslerinden kopuk olan öğrencilerimizle diyaloğu arttırmaya çalıştık. Ayrıca değerler eğitimi kapsamında olan konuları ve en önemlisi Hz Muhammed'in (sav) hayatını öğrenip hayatlarına tatbikleri konusunda yardımcı oluyoruz. Namazlarımızı okul mescidinde cemaatle kılıyoruz ve bilişim teknoloji sınıfında öğrencilerimiz bilgisayarla vakit geçiriyorlar. Bizim gözetimimizde oyun onuyor ve araştırmalar yapıyorlar." dedi.

Çalışmaları hakkında konuşan, öğrencilerden İsa Gül ise sömestr tatilinde okulda düzenlenen bu programın kendileri için çok faydalı geçtiğini belirterek, "Eksikliklerimizi gidermek için ders çalışıyoruz. Geri kalan zamanımızı da bilgisayar oynayarak, araştırmalar yaparak geçiriyoruz. Bu imkanı bizlere veren hocalarımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)






























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir