• DOLAR 32.554
  • EURO 34.906
  • ALTIN 2425.685
  • ...
Muhtarlar Kongresi Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Tüm Muhtarlar Derneği 4. Olağan Kongresi saat 12.00'da dernek binasında gerçekleşti. Kongreye Türkiye Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanı Fahrettin Kağba ve yönetim kurulu, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı M. Salih Mecitoğlu, 20 mahalle ve 9 köy muhtarı katıldı.

 

Mevcut Başkan M. Mahsum Padir'in tek aday olduğu kongrede, Padir güven tazeledi. M. Padir, kendini şube başkanlığına layık gören tüm üye arkadaşlarına tek tek teşekkürlerini sundu.

 

Padir yeniden başkanlığa seçilmesi dolayısıyla yaptığı konuşmada "Derneğimizin belirli bir düzeye gelmesi için elimden gelen çabayı sarf ettim ve etmeye devam edeceğim. Muhtarlık müessesesinden dolayı vatandaşlarımızın hakları savunma adına her türlü gayret gösterdiğime inanıyorum. Yerelde de muhtar arkadaşlarımızın mahallelerindeki sorunlarını çözmek için ihtiyaç duyduğumuz tüm kurumlara ulaşmaya ve çözümler bulmaya çalıştık ve devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Padir, son olarak destekleri için Batman Valisi ve Belediye Başkanına teşekkürlerini ileterek yeni hizmetlere imza atacağı sözünü verdi.(Halid Coşkun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir