• DOLAR 32.57
  • EURO 34.76
  • ALTIN 2487.318
  • ...
Evine tüple saldırı yapılan kişi olayın aydınlatılmasını bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da geçtiğimiz cumartesi gecesi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Emrah Ay isimli bir vatandaşın evinin bahçesine 2 adet piknik tüpünün bırakıldığı ve ardından patlatıldığı belirtildi. Saldırının ardından hayatlarından endişe duyduklarını söyleyen Emrah Ay, olayın aydınlatılıp faillerin bir an önce yakalanmasını istedi.

Edinilen bilgilere göre olay, 27 Ocak günü saat 03.30 sıralarında Yeni Mahalle 1014 Sokak'taki 15 numaralı dairede meydana geldi.

İddiaya göre, evin bahçesine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce birbirine bağlanmış şekilde iki adet piknik tüpü bırakılıp, tüplerin gazları açılarak ateşlendi. Piknik tüplerinden birinin patlamasıyla 3 çocuk babası Emrah Ay ve ailesi patlama sesiyle uyandı.

Patlama nedeniyle ev ve bahçede bulunan arabada maddi hasar oluşurken, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, incelemelerde bulundu. Saldırının kimler tarafından ve neden yapıldığı bilinmezken, olayla ilgili polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Olayın üzerinden 4 gün geçmesine rağmen saldırganların halen yakalanmadığını söyleyen ev sahibi Emrah Ay, neden böylesi bir saldırının yapıldığını bilmediğini belirtti.

Kendisi ve çocuklarının can güvenliğinden endişe duyduğunu dile getiren Ay, yetkililerden olayın bir an önce aydınlatılıp, saldırganların ise ortaya çıkarılmasını istedi.

"Can ve mal güvenliğimiz yoktur"

Kendisinin kuyumcu olduğunu ve hiçbir düşmanının da olmadığını dile getiren Ay, "Cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 03.30 civarında evime iki tane piknik tüpü bırakılmıştır. Piknik tüplerinden bir tanesinin patlaması sonucu aracımda bir de evimde maddi hasar meydana gelmiştir. Bunun kimler tarafından yapıldığını bilmiyorum. Bunu polise bildirdim, olay yeri inceleme geldi ve delilleri aldılar. Olay, araştırma aşamasındadır. Bu olayın en kısa zamanda aydınlatılmasını istiyorum. Can ve mal güvenliğimiz yoktur. Hayatımızdan endişe duyuyoruz. Lütfen gerekenin yapılmasını diliyorum." dedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir