• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Batman "Açık Kapı" projesine bir ayda 500 başvuru yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman 'Açık Kapı Birimi'nin faaliyetlerine başladığı 22 Aralık 2017-26 Ocak tarihleri arasında 14 hizmet başlığı altında alınan 501 talebin ilgili kurumlara iletildiğini belirten proje yetkilileri, ilgili kurumlar en kısa zamanda başvuruları değerlendirerek geri dönüşlerin sağlandığını belirttiler.

Proje yetkilileri, "Milletin Kapısı" olarak da ifade edilen 'Açık Kapı' projesinin vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla oluşturulmuş vatandaş odaklı bir proje olma özelliğine sahip olduğunu kaydetti.

Proje yetkilileri, vatandaşların sorun, istek ve taleplere kısa zaman dilimi içerisinde maksimum çözüm bulma ilkesiyle oluşturulan danışmanlık ve çözüm merkezi olduğunu ifade etti.

Konuya ilişkin bilgi veren proje yetkilileri, "Müracaat sahipleri Valiliğe gelip uzman personel ile yüz yüze görüşebilir ya da http://acikkapi.icisleri.gov.tr/ adresinden başvuru ve başvuru takip işlemlerini gerçekleştirebilme imkânına sahiptirler. İlgili birimlerden gelen cevaplar doğrultusunda sonuç değerlendirilerek vatandaşlara geri dönüşler yapılmaktadır." ifadelerine yer verdi. (M. Fatih Akgül-İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir