• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
8 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin valilikten açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van-Hakkâri Karayolu'nda bugün sabah saatlerinde gerçekleşen, kamyon ile minibüsün çarpışması sonucu 8 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin valilikten açıklama yapıldı.

Açıklamada, Van-Hakkâri Karayolu'nun Gürpınar ilçesi Güzelsu Mahallesi Doğu Dinlenme Tesisleri bölgesinde, bugün saat 07.00 sıralarında çift taraflı ölümlü ve yaralamalı trafik kazası meydana geldiği hatırlatıldı.

Kazanın, sürücü M.K'nin sevk ve idaresinde seyir halinde bulunan 65 DH 165 plakalı kamyonun yolun kaygan olması nedeniyle şerit ihlali yaparak, karşı istikametten gelen sürücü C.T'nin sevk ve idaresindeki 65 EN 541 plaka sayılı yolcu minibüsüne çarpması şeklinde gerçekleştiği belirtilen açıklamada, araç sürücülerinin de aralarında bulunduğu 8 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği, yaralanan 2 kişinin ise kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındıkları ifade edildi.

Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği ifade edilen açıklamada, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa dileriz." denildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir