• DOLAR 32.602
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2499.363
  • ...
Bingöl Fen Lisesi Yılın Kaliteli Okulları Arasında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Milli Eğitim Bakanlığı(MEB), "Toplam Kalite Yönetimi (TKY) Uygulamaları Ödül Yönergesi" çerçevesinde "Yılın Kaliteli Okulu/kurumu" ve "Yılın Kaliteli Ekibi" ödüllü kategorilerini açıkladı. Bakanlığın eğitimde kalite yürütme kurulu üyeleri arasından oluşturulan ekiplerce 12-21 Mart 2012 tarihleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda Bingöl TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi , "Yılın Kaliteli Okulu/kurumu " kategorisinde saha ziyaretine kalan 12 okul arasına girdi.

 

2011-2012 yılı Eğitimde Kalite Yönetimi Ödülleri Ankara'da Haziran ayında düzenlenecek "Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları 8. Paylaşım Toplantısı ve Ödül Töreni"nde sahiplerini bulacak.

 

Konu ile ilgili düşüncelerini aktaran TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi Müdürü Yadin Çelik, günümüzde kalite ve başarının, okulların eğitim ve öğretim alanında rekabet etmelerini belirleyen unsur olduğunu belirterek, "Kalite" dalında Türkiye'de saha ziyaretine kalan 12 okul arasına girmelerinin kendileri için mutluluk verici olduğunu ve okullarının dereceye gireceğine olan inançlarının tam olduğunu söyledi. (Furkan Bingöl - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir