• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Meclis Başkanı Kahraman Mardin`de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Batman'da katıldığı "Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayından sonra geldiği Mardin'de ilk olarak Mardin Valiliğini ziyaret etti. Burada Vali Mustafa Yaman tarafından karşılanan Kahraman'a TBBM'nin ilk kadın amiri olan Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da eşlik etti.

Valilikte Vali Mustafa Yaman, günün anısına TBMM Başkanı Kahraman'a el işlemeli çini tabak ve üzerine ismi yazılı sarı lacivert renkli Mardin Büyükşehir Belediye spor formasını hediye etti. Kahraman da Vali Yaman'a bir vazo hediye etti.

Burada İsmail Kahraman'a ev sahipliği yapan TBMM İdare Amiri Ceyda Bölünmez Çankırı, Meclis Başkanı Kahraman'ı Mardin'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kendisi ile 15 Temmuz gecesi sabaha kadar beraber meclis çatısı altında çok farklı duygular içerisinde bir gün geçirdik. Çok şükür ki darbe başarısız oldu ve darbe püskürtüldü. Meclis başkanımız bir baba misali başımızda bizimle beraberdi. Kendisine huzurunuzda bir kez daha tekrar teşekkür ediyorum." dedi.

Bir gazetecinin 'Afrin Operasyonunu nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna ise Kahraman, "Operasyonlar devam ediyor dediğiniz gibi. Evet, Türkiye Birlik ve bütünlüğünü sağlamak için çevresindeki tehlikeleri önceden gidermek adına gerekeni yapacaktır tabii ki. Terörün son bulması için gerekenleri yapıyoruz. Bu, bizim geleceğimizin de garanti altına alınmasıdır. Çok mesafe kat ettik." dedi.

Kahraman'ın programı, valilikte basına kapalı bir şekilde devam etti. (M. Salih Keskin, Mehmet Aslan - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir