• DOLAR 32.581
  • EURO 34.747
  • ALTIN 2486.686
  • ...
Türkiye Barolar Birliği Ve STK`lar Kilis`te
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Barolar Birliği, TOBB, TÜRK-İŞ, ASKON, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, MÜSİAD, TESK, TİM, TÜGİAD, TÜMSİAD, TÜRK KAMU-SEN, TÜRKONFED başkan ve temsilcilerinden oluşan sivil toplum kuruluşları heyeti, Kilis'te inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. Ünsal Toker "Kilis'teki son füze saldırısında yaralananları ziyaret etmek, vali ve belediye başkanı ile son durum hakkında görüşmek ve hayatını kaybedenlerin ailelerine destek olmak için geldik. 103 bin avukat adına buradayız, desteğimizi daima sürdüreceğiz." dedi.

Heyet adına konuşan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ise "Sivil toplum olarak, millet olarak tek vücuduz. Bu kritik süreçte, hem taziyelerimizi iletmek, hem de desteğimizi ifade etmek için buradayız. Birazdan, teröristlerin saldırısı ile zarar gören camiyi ziyaret edeceğiz. Hainlerin bir camiye saldırmış olması, her türlü insani ve manevi değerden uzak olduklarının en açık göstergesidir." ifadelerini kullandı.

Kilis Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan ve Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara ile görüşen heyet, füze saldırısında zarar gören Çalık Camisi ve hayatını kaybeden vatandaşların taziye çadırlarını ziyaret etti.

Heyet daha sonra Kırıkhan ve Reyhanlı'ya hareket etti. (İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir