• DOLAR 32.836
  • EURO 35.453
  • ALTIN 2515.035
  • ...
İş yerinde şiddetli patlama: 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Artuklu ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde mutfak tüpü kaynaklı gaz sıkışmasından sonucu meydana gelen patlamada iş yerinde bulunan 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 13.00 sıralarında Ferat Şakar'a (43) ait iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yeni yapılacak pastane için tadilatı yapılan iş yerinde, mutfak tüpünden kaynaklı gaz sıkışması sonucu büyük bir şiddette patlama meydana geldi. Patlama esnasında iş yerinde bulunan Ferat Şakar (43) ile 12 yaşlarındaki Cemil Barış Şakar yanarak yaralandı.

Yaralılar, çevredekilerin yardımıyla Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Patlaman etkisiyle çevredeki iş yerlerinin de zarar gördüğü gözlemlendi.

Polis, olay yerine güvenlik şeridi geçilerek patlama yerinde inceleme yaptı.

Patlama esnasında olay yerinde bulunan Beşir Arpay, "Bir anda şiddetli bir patlama meydana geldi. Olay yerine geldiğimizde 2 yaralı vardı, hastaneye kaldırıldılar. Şu anda polis, olay yerinde inceleme yapıyor. Büyük bir patlamaydı." dedi. (Mehmet Aslan, M. Salih Keskin - İLKHA)






































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir