• DOLAR 32.569
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2435.887
  • ...
Alt yapı çalışmaların uzun sürmesi halkı mağdur ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman kent merkezinden geçen ana yolun çevresinde yapılan yol çalışmaları ve alt yapı düzenlemesinin yaklaşık bir yıldır bitirilememesi başta esnaf olmak üzere vatandaşı mağdur ediyor.

Yaz mevsiminde başlanan kaldırım düzenlemesi, elektrik hatlarının yer altına alınması ve doğal gaz kazı çalışmalarının uzun sürdüğünü belirten vatandaşlar, duruma tepki gösterdi.

Yol kenarında oluşan çukurlar ve yol ortasında meydana gelen çöküntüler nedeniyle biriken sular, yaya ve araçları zor anlar yaşatıyor.

Çalışmaların uzun sürmesinden dolayı  rahatsız olduklarını dile getiren vatandaşlardan Mustafa Atıcı, "Kaldırımlar kullanılacak biçimde değil. Biraz daha kullanımlı olsa, çukurlar doldurulsa daha düzgün bir kaldırım yapılsa iyi olur." dedi.

Kaldırımların kullanılacak durumda olmadığını söyleyen Abdullah Balabanlı, "Adıyaman'a yağmur yağdığı zaman her tarafı su kaplıyor. Yolda yürüyemiyoruz. Kaldırımlar yetersiz kalıyor. Belediye bu gibi hizmetlerinde eksik kalıyor. Alt yapı yetersizdir. Yolda çocuklarımız ile birlikte yürüdüğümüz zaman arabalar geçince üzerimize su sıçrıyor." ifadelerini kullandı.

"Adıyaman'ın sorunları çok." diyen Ali Atıcı ise "Adıyaman, sorunları bitmeyen bir ildir. Kaldırımlar, yollar düzensiz. Eksikleri çok." diye belirtti.

Mehmet Akgül ise şunları dile getirdi: "Adıyaman'ın en büyük sorunu yeraltı problemi. Su konusunda özellikle. Yağan yağmurlar etrafa bir sorun olarak yayılıyor. İnsanlar doğru dürüst kaldırımlarda yürüyemiyor. Bir araç bir vatandaşın yanında geçtiği zaman çukurlarda biriken çamurlu sular vatandaşın üzerine sıçrıyor." (Cemil Özdaş- İLKHA)












































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir