• DOLAR 32.601
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2496.078
  • ...
Bitlis`te Meal Sınavı`nda dereceye girenlere ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kur'an Nesli Platformu Bitlis Koordinatörlüğü tarafından, 5 Kasım 2017 tarihinde Bitlis'in merkezi, 6 ilçesi ile bir beldesinde düzenlenen Meal Sınavı'na katılarak dereceye giren 21 kişiye ödül verildi.

Verilen ödüllerin ardından açıklamada bulunan Kur'an Nesli Platformu Bitlis Temsilcisi Suphullah Uysal, 13'ü merkez, 6'sı ilçelerde olmak üzere toplam 21 kişinin dereceye girdiğini belirterek, bu sınavın kaybedeninin olmadığının altını çizdi.

Uysal, "Bizim nezdimizde tüm kardeşlerimiz kazanmıştır. Bu sınavın kaybedeni yoktur. Çünkü sınava katılan kardeşlerimiz, Rabbinin fermanını öğrendiler. Kur'an'ı öğrendiler. Öğrendikleri bilgiler, dünya ve ahirette onların kurtuluşu olacaktır. Gönül isterdi ki sınava katılan tüm kardeşlerimize ödül verelim. Merkez, 6 ilçe ve bir beldede yaptığımız sınava binlerce kardeşimiz katıldı. Bu katılım oranı bizleri ziyadesiyle memnun etti. Tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. İnşallah daha yoğun katılımlarla bu sınavları yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Ödül alanlar ise çok mutlu olduklarını ve 18 Şubat 2018 tarihinde yapılacak Siyer Sınavı için çalıştıklarını belirttiler. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir