• DOLAR 32.589
  • EURO 34.866
  • ALTIN 2505.05
  • ...
Diyarbakır`da yağış etkili oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde etkili olan yağmur nedeniyle cadde ve sokaklar sular altında kalırken vatandaşlar alt yapının yetersiz olduğunu belirterek bu soruna bir çözüm bulunmasını istediler.

Geçen aylarda cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmasını yapıldığı hatırlatan vatandaşlar, alt yapı çalışmalarına gereken önemin verilmediğini ileri sürdüler.

Her yağışta cadde ve sokakların sular altında kaldığını belirten vatandaşlar, bu durumun yaya ve araçlar için zor anlar yaşattığını söyledi.

Vatandaşlardan Recep ,Öner, "Burası bu sene yapıldı. Şu an her tarafta su var. Sudan dolayı yürüyemiyoruz. Bir araba geçtiği zaman üzerimize su sıçrıyor. Her sene bu böyle oluyor. Daha 3 ay önce burayı yaptılar. Diyarbakır'ın her tarafında yapılan çalışmalarda bir göz boyama var. Sadece asfalt döküyorlar; hiçbir düzenleme yok. Hepsi yapmaca; başka bir şey değil. Bu yollar yapılırken düzgün bir şekilde yapılsın, vatandaş da memnun olsun." dedi. 

Mazlum Kaya ve Muhittin Bakışkan da kentte alt yapı sorununun olduğunu ve bu sorunu bir an önce çözülmesini istediler. (Emrah Deniz, Mehmet Çelik-İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir