• DOLAR 32.332
  • EURO 35.05
  • ALTIN 2282.433
  • ...
CHP, Tandoğan`da Kaç Kişi Topladı?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
CHP`nin bugün Tandoğan Meydanı`nda yaptığı ve günlerdir gerek partinin resmi sitesinde gerekse de Bekir Coşkun gibi yazarların köşelerinden duyurusunu yaptıkları ve katılmalarını istedikleri mitinge beklenen katılım olmadı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de, twitter`daki resmİ sayfasından mitinge katılımın 7 bin civarında olduğunu iddia etti.

Gökçek, iddiasını bir adım daHa ileri taşıyıp, CHP`li Çankaya Belediyesi`nin tatil ilan ettiğini ve çalışanların mitinge katıldıklarını söyledi.

Gökçek, twitinde, `Aldığım bilgiye göre 9 000 bin olarak geçti ama bana göre 7 bin, Biliyorsunuz ben mi söyledim TYDTA ederim. İşte fotoğaflar.. Merak eden fotoğrafları biraz büyütüp kalem ucuyla bir yukarıdan aşağıya bir de sağdan sola saysın çarpsınlar. 7 bin rakamı KK ve CHP hezimet. Niye diyeceksiniz. Çünkü günlerce reklam yaptılar, otobüslerle bütün Anadoludan adam topladılar. Çankaya Belediyesi ile gider belediyelerini tatil ettiler. Sonuç 7 bin. İşte sevgili KK halkın sizin düşünce bakışınıza tepkisi. Umarım ders almışsınızdır` dedi.

İŞTE GÖKÇEK`İN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF

KILIÇDAROĞLU`NA GÖRE ENGELLEME YAPILDI..

Tandoğan meydanında miting şeklinde yapılan Grup toplantısını engellemek için otobüslerin durdurulup, bayrakların indirildiğini belirten Kemal Kılıçdaroğlu, “Kafasının içinde beyin taşımayanların anlayışıdır bu anlayış, kaba kuvvet uyguluyorlar. Kaba kuvvete karşı da aklımızla, bilgimizle, demokrasi kültürümüzle direneceğiz” dedi.

HABER 7

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir