• DOLAR 32.592
  • EURO 34.796
  • ALTIN 2405.244
  • ...
Meteorolojiden kuvvetli rüzgar uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinin çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Antalya çevreleri, Isparta'nın doğu kesimleri ile Muğla'nın Marmaris, Fethiye ve Dalaman ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Akdeniz kıyı kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının Türkiye genelinde 2 ila 6 derece arasında azalması bekleniyor.

Kuvvetli rüzgar uyarısı!

Rüzgarın; Marmara ve Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Çok bulutlu, bölgenin doğusunun karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Muğla'nın Marmaris, Dalaman ve Fethiye ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz, Antalya çevreleri ile Isparta'nın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyı kesimlerde sağanak, iç ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İç Anadolu: Çok bulutlu, güney ve doğusunun aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Batı Karadeniz: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı kesimlerinin yağmurlu, diğer yerlerin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Doğu Anadolu: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Çok bulutlu ve aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 14°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 1°C

Diyarbakır: Çok bulutlu ve aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 7°C

Erzurum: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 0°C

İstanbul: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve yer yer hafif kar yağışlı 4°C

Muğla: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Marmaris, Dalaman ve Fethiye ilçeleri sağanak yağışlı 7°C

Trabzon: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 8°C

Zonguldak: Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 4°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir