• DOLAR 32.575
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2428.45
  • ...
Bitlis'te İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis'te İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Valilik konferans salonunda, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, kamu kurum ve bölge müdürleri katıldı. Toplantıda konuşan Vali Ustaoğlu, Hizan ilçesindeki operasyonda üzerlerine çığ düşmesi sonucu hayatını kaybeden askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Ustaoğlu, "2018 yılı ilk Koordinasyon Kurulu Toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu tip toplantılarımız yılda dört kez yapılıyor. Başta bölge müdürlerimiz olmak üzere ilimizin tüm müdürleri toplantıya katılarak, bir yıl içerisinde sektörleri itibariyle yapılacak olan yatırımlar hakkında sunum yapacaklar. Böylece devletimizin yapmış olduğu yatırımları burada görmüş oluyoruz. En önemlisi de her ne kadar bürokrasiden dem vursak da kurumlar arası bazı sıkıntılar, aksaklıklar, aşılamayan problemler olabiliyor. Bu vesileyle toplantıda bu sıkıntıları görüşerek giderilmesi noktasında değerlendirmelerde bulunacağız." dedi.

Konuşmaların ardından kurum amirleri ve bölge müdürleri, 2018 yılında yapacakları hizmetler ve projeler hakkında sunum yaptılar. (İLKHA) 













Bu haberler de ilginizi çekebilir