• DOLAR 32.607
  • EURO 34.745
  • ALTIN 2497.519
  • ...
Apple`ın patronundan sosyal medya uyarısı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Apple`ı 2011 yılında Steve Jobs`ın ölümü üzerine devralan Tim Cook, İngiltere Essex`te Harlow Koleji`ni ziyaret etti. Okulların teknoloji kullanımını sınırlandırması gerektiğini, kendi yeğeninine bile teknolojiyi ancak gözetim altında kullanmasına izin verdiğini itiraf etti. Cook, “Teknolojinin aşırı kullanımının başarı getirdiğine inanmıyorum, sosyal ağ kullanımı ise her zaman desteklediğim bir şey değil” dedi.

Gates örneği

Apple CEO`su eğitim ve teknoloji üzerine de “Hâlâ konuşmamız ve anlamamız gereken çok fazla konu var. Örneğin bir edebiyat dersinde teknolojiyi kullanmak zorunda mıyız? Muhtemelen hayır” görüşünü savunarak çocuk sahibi olmadığını fakat kendi yeğeninin bile sosyal ağları kullanmasını istemediğini belirtti. Tim Cook sevdiklerinin teknoloji kullanımını sınırlandıran tek teknoloji devi değil.

Vatan'da yer alan habere göre, daha önce Microsoft`un kurucusu Bill Gates, çocuklarının 14 yaşına kadar akıllı telefon kullanmalarına izin vermediğini açıklarken Apple`ın eski CEO`su Steve Jobs ise 2010 yılında çocuklarına iPad vermediğini itiraf etmişti.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir