• DOLAR 32.443
  • EURO 35.32
  • ALTIN 2326.446
  • ...
Başbakan Yardımcılığı ile bakanlıklarda atama kararları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında, Başbakan Yardımcılığı ile Adalet, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Milli Savunma ve Orman ve Su İşleri bakanlıklarında yapılan atamalara dair karar yayımlandı.

Buna göre; Başbakan Yardımcılığına bağlı Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğünde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Salih Sevim'in, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Abdullah Öztürk'ün atanması uygun görüldü.

Adalet Bakanlığına bağlı Adli Tıp Kurumu Başkanlığına Doç. Dr. Yalçın Büyük'ün yeniden atanmasına karar verildi.

Açık bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşavirliğine Mahmut Türk'ün, açık bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşavirliğine Rehberlik ve Teftiş Başkanı Münir Uğuz ile Tarım İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taşan'ın atanması uygun görüldü.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığında açık bulunan Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine Hüseyin Setkan Erol, Melih Gülbay, Cengiz Çelik, Ahmet Akdemir, Kadir Sarıkaya, Erhan Gökçe, Silvan Mutlu, Çağatay Avcı, Lütfi Uyanık, Ahmet Oğuz Özgür, Cahit Teoman Dağcı, Engin Iğdır, Mustafa Alıcı, Eren Zengin, Mehmet Yakuta ve Ertuğrul Çolak atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri Cihan Aydın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Maliye Bakanlığında açık bulunan Milli Emlak Genel Müdür Yardımcılığına Fikri Yıldırım'ın atanması uygun görüldü.

Milli Savunma Bakanlığında açık bulunan birinci dereceli müfettişliklere iş müfettişleri Devrim Ertürk ve Uğur Koç, 3'üncü dereceli müfettişliklere Vergi Müfettişi Bilal Bakır ve İş Müfettişi Emrah Korkmaz, 5'inci dereceli müfettişliklere vergi müfettişleri Mehmet Ali Albayrak, Serhan Karamanoğlu, Lütfi Özkul ve Alper Özdemir ile İş Müfettişi Mehmet Miraç Mamık atandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğünde açık bulunan Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne Recep Temel'in atanmasına karar verildi. (Hamza Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir