• DOLAR 32.638
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2497.947
  • ...
Kırıkkale Üniversitesine rektör ataması yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kırıkkale Üniversitesine rektör ataması yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, "18 Haziran 2008 tarihli ve 5772 sayılı Kanun'la değiştirilen 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 676 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile değişik 13'üncü maddesinin 'a' fıkrası hükümlerine göre, Kırıkkale Üniversitesine rektör ataması yapılacaktır." denildi.

Başvuruların, bugün başlayıp 2 Şubat günü mesai saati bitimine kadar YÖK Başkanlığına yapılacağının bildirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Rektör ataması için aday adayı başvurusunda bulunacaklarda; 'profesör' olarak en az 3 yıl görev yapmış olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu hükümlerine göre devlet memuru olarak istihdam edilebilmek için engel bir hali bulunmamak, rektör olarak atama işleminin ikmal edildiği tarih itibarıyla 67 yaşını tamamlamamış olmak şartları aranacaktır."

Başvuruların bizzat veya posta ile YÖK Başkanlığına yapılabileceği gibi, rektoraday@yok.gov.tr adresine elektronik posta yoluyla da yapılabileceği kaydedildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir