• DOLAR 32.315
  • EURO 35.115
  • ALTIN 2293.917
  • ...
Derste Yaralanan Genç Öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Antalya`da bir hafta önce beden eğitimi dersinde başının üzerine düşerek ağır yaralanan 14 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi öldü.

Güvenlik İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Haktan Karakaya (14), 20 Mart`ta beden eğitimi dersi sırasında arkadaşlarıyla futbol maçı yapmak için spor ayakkabılarını  giydi. Okul bahçesinde futbol sahasına doğru koşan Karakaya, dengesini kaybederek düştü. Başını çarparak yaralanan Karakaya, bir öğretmene ait otomobille Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Karakaya, dün akşam bir haftalık yaşam savaşını kaybetti.

Karakaya`nın cenazesi bugün, yakınları tarafından morgdan alınarak Güvenlik Mahallesi`ndeki Çallıoğlu Camisi`ne getirildi. Cenaze namazı sırasında Karakaya`nın tabutunun üzerine, taraftarı olduğu Medical Park Antalyaspor atkısı konuldu.

Cenazede, Haktan Karakaya`nın babası Salih ve annesi Özlem Karakaya, yakınlarının yardımı ile ayakta durabildi. Cenazeye Haktan Karakaya`nın üyesi olduğu 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği üyeleri de katıldı. Cenaze töreni sırasında Karakaya`nın sınıf arkadaşları uzun süre göz yaşı döktü.

Cenaze namazının ardından Karakaya`nın cenazesi Uncalı Mezarlığı`nda toprağa verildi.

AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir