• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kur`an Pınarı Sınavı`nda dereceye girenlere ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kur'an Nesli Platformu tarafından Türkiye geneli 46 il ve 100'ün üzerinde merkezde düzenlenen umre ödüllü "Kur'an Nesline Kur'an Pınarı Sınavı"nda  dereceye giren 55 bayana hediyeleri verilmeye başlandı.

Kur'an Nesli Platformu Batman Koordinatörlüğü tarafından 5 Kasım 2017 tarihinde Batman ve ilçelerinde düzenlenen "Kur'an Nesline Kur'an Pınarı Sınavı"a katılarak ödül almaya hak kazanan bayanlara, İl Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle hediyeleri veridi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan hediye töreninde Kur'an Nesli Platformuna üye derneklerden Sağlık ve Çevrecilik Derneği (SAĞ-ÇEV) gönüllüsü Rukiye Işık bir konuşma yaptı. Yapılan konuşmanın ardından ödül almaya hak kazananlara ödülleri verildi.

Yapılan törenle ilgili bilgi veren Kur'an Nesli Platformuna üye derneklerden Batman Şefkat Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Şefkat Eli Derneği) gönüllüsü Şeyma Erkul, "Kur'an Nesli Platformunun 5 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu meal sınavında kazanan bayanların ödülleri dağıtıldı. Gayemiz insanlara, özellikle de gençlerimize Kur'an-ı Kerim'in ehemmiyetini vurgulamak, onları mealliyle birlikte Kur'an-ı Kerim okumaya yönlendirmektir. Bugün burada kazanan bayanlara ödülleri dağıtıldı. Ödül hak edenler de mutlu bir şekilde buradan ayrıldılar. Bizim de niyetimiz onları mutlu göndermekti. Kur'an meali de onlar için büyük katkı olmuştur. Gayemiz onları Kur'an-ı Kerim'e yakınlaştırmaktır. Kur'an-ı Kerim ile daha yakından alakadar olmalarını sağlamaktı. İnşallah bu gayemize de bu sınav vesilesiyle ulaşmışızdır." ifadelerini kullandı. (İLKHA)




























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir