• DOLAR 32.6
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2412.237
  • ...
BİNGÖL- Bingöl Girişimci İşadamları Derneği (BİNGİAD) Kuzey Irak iş gezisi düzenledi. Geziye katılan Bingöllü iş adamları, Kuzey Irak'a yatırım yapan iş adamlarıyla görüştü. Heyet, Iraklı iş adamlarıyla bir araya gelerek, yatırım fırsatlarını yakından öğrenmeye çalıştı.

Geziye katılan işadamlarından Sertan Barası, yapılan gezi ve toplantıların kendisine yeni ufuklar açtığını ifade etti. Barası, "BİNGİAD'ın yapmış olduğu bu organizasyon kendi sektörümde bana yeni ufuklar kazandırdı. Yıllardır ticaretle uğraşmama rağmen birçok mevzuda eksik olduğumu bu organizasyon sayesinde görmüş oldum. Eminim arkadaşlarımda aynı kanaat içerisindedirler. Orada yapılan yatırımları, yerinde görme ve oradaki işadamları ile bilgi alışverişinde bulunmamız, bana çok şey kazandırdı." dedi.

BİNGİAD Yönetim Kurulu üyesi olan Turhan Arslan, iş seyahatlerinin önemine değindi. Arslan, "Derneğimizin yapmış olduğu bu tür seyahatler, işadamlarımızdan olumlu sonuçlar görmemize sebep oluyor. Hangi sektörde iş yaptığımız pek önemli değildir. Önemli olan sektörümüzün sadece bizden ibaret olmadığını bilmektir. Dışarıda bizimle aynı sektörde bulunan işadamlarıyla bilgi alışverişinde bulunmak, bizlere çok katkı sağlıyor. Bizlerde dernek olarak bunu amaçladık ve faydasını görmeye başladık." dedi. (Furkan Bingöl-İLKHA)