• DOLAR 32.583
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2421.797
  • ...
İşçi servisi eve çarptı: 4 ölü, 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Alınan bilgiye göre, KARDEMİR'e işçi götüren Şükrü Parlak  yönetimindeki 78 S 0292 plakalı servis otobüsü, Kurtuluş Mahallesi Kurtuluş  Caddesi'nde rampa aşağı inerken henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden  çıkarak önce park halindeki 78 EA 159 plakalı otomobile çarptı, ardından da yol  kenarındaki Mustafa Sarı'ya ait tek katlı eve girdi.

Kaza sonrası olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye, Karabük Afet ve  Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve polis  ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücü Parlak ile işçilerden Saffet Toğlu, Osman Özdemir ve  Yasin Çelikkafa hayatını kaybetti.

Yaralanan İsmet Küçükzoroğlu ve Kamil Ünal ise Karabük Eğitim ve  Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Küçükzoroğlu'nun durumunun ağır olduğu  belirtildi.

Ev sakinlerinden ölen ya da yaralananın olmadığı kaza yerindeki otobüs  vinç yardımıyla çekildi. Otobüste sıkışan cesetler, AFAT ve itfaiye ekiplerinin  uzun uğraşları sonucu çıkarıldı ve Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna  kaldırıldı.

Karabük Valisi Kemal Çeber ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, olay  yerine gelerek incelemede bulundu.

Çeber, gazetecilere yaptığı açıklamada, "KARDEMİR'e işçi getiren  otobüs tahminlerimize göre frenlerinin boşalmasıyla eve çarpıyor. Kazada otobüsün  içindeki 4 kişi ölüyor. 2'si hastanede, birinin durumu ağır. Bütün ekiplerimiz  AFAD, UMKE, Jandarma, itfaiye hepsi burada gerekli çalışmaları yapıyoruz. Başımız  sağ olsun, üzgünüz." diye konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir