• DOLAR 32.52
  • EURO 34.597
  • ALTIN 2493.578
  • ...
Gaziantep Umut-Der Yardımları Sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP - Gaziantep`te faaliyet gösteren Gaziantep Muhtaçlar ile dayanışma ve Umut Derneği, yardım çalışmalarını mart ayında da sürdürdü. Bu bağlamda toplam 75 aileye gıda yardımında bulunuldu.
 
İhtiyaç sahibi ailelere ulaştırılan gıda paketleri, mercimek, pirinç, fasulye, şeker, bulgur, köftelik, makarna ve sıvı yağdan oluşuyor.
 
Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Gaziantep Umut-Der Başkan Yardımcısı Mustafa Çelik; mart ayı itibariyle ellerinde bin 300 civarında başvuru olduğunu belirterek, "Dernek tespit komisyonumuz bunların tespitlerini yaptı. Yapılan tespitler yönetim kurulu ve tespit komisyonunca değerlendirilip, bu aileler 1.,2.ve 3.derece olarak gruplara ayrıldı. Biz bu ay itibariyle hedefimizi 75 aile olarak belirledik. Birinci derece muhtaç aile; çalışanı, bakanı olmayan diye ayırdığımız ailelerden 75`ine mart ayı yardımlarımızı dağıttık. Kalan aileleri ise bundan sonraki dağıtım programına dahil edip, müteakip aylarda yardım çalışmalarımız artarak devam edecektir inşallah" dedi.
 
Yapılacak yardımların düzenli ve ihtiyaca cevap vermesinin ayni bağışlara bağlı olduğunun altını çizen Mustafa Çelik, bu anlamda hayırsever üye ve gönüllülerden ve halktan bu konuya duyarlı olmaları çağrısında bulundu. (Ökkeş Korkmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir