• DOLAR 32.367
  • EURO 35.048
  • ALTIN 2326.05
  • ...

Diş ile ilgili rahatsızlıklar, sebebi araştırılmadığı sürece, devamlı olarak rahatsızlık verecek son derece ciddi bir durumdur. Diş eti kanaması, diş iltihabı, görünür bir sebebi olmayan ciddi diş ağrıları, doğrudan diş ile ilgili olmayan sinüzit gibi iltihap oluşumu sebebiyle dişe etki eden ağrılar, gömülü diş ve ya birkaç gün önce yaptırılan dolgunun bazı sebepler ile kırılması v.b. ciddi durumlar vardır. Bu gibi diş ile ilgili rahatsızlıklar sebebi ile acil diş hekimine gitme ihtiyacı duyulmaktadır. Ankara`da bu hizmeti veren nadir hastane ve klinik mevcuttur.

Ankara Acil Diş Kliniği, Ümitköy`de 7/24 acil diş hizmeti vererek, her türlü diş problemi için çözüm üretebilecek ve derhal müdahale edebilecek teknik imkâna sahiptir. Her Türlü Acil Diş Hizmeti Sunabilecek Kapasiteye Sahip Ankara Acil Diş Kliniği, 2013 yılı itibariyle kalitesinden ödün vermeden, hasta-hekim ilişkisinde sürekli olarak olumlu dönüşler alan bir kliniktir. Klinik çalışanları, güler yüz ve iş ciddiyetinden ödün vermeden üzerine düşen görev ve sorumluluklara ihtimam göstererek kaliteyi yükseltmektedir. Temizlik ve hijyene gereken önemi veren klinik her daim hastalara sağlıklı bir ortam sunmaktadır.

Her türlü acil müdahale göz önünde bulundurularak gerekli tüm teknolojik alet hali hazırda beklemektedir. Dayanılmaz Ağrılar İçin Tıbbi Müdahale Şart Bazen ağrılar insanı çok fazla rahatsız edebilecek kadar şiddetlenir. Özellikle diş ağrısı, ağrı kesicilerin asla fayda etmediği, bir hekim müdahalesine ihtiyaç duyulan insanı bitkin düşüren ağrıdır. Çoğu kişi görünen ve ya görünmeyen sebepler dolayısıyla diş ağrısı çekmektedir. Hele ki gecenin bir vakti yatağından kaldıracak kadar şiddetli olan diş ağrıları, katlanılmaz hal alır. Gömülü diş ağrısı, diğer adıyla yirmilik diş ağrısı çene sinirine yakın yerde bulunduğu için ani ve dayanılmaz ağrılar oluşturabilmektedir. Bu gibi durumlarda 7/24 hizmet veren Ankara Acil Diş Kliniği sizlere sınırsız hizmet sunmaktadır. Yaşadığınız ağrılara derhal müdahalede bulunarak sorunu tespit etmek hususunda oldukça hızlı davranarak ağrıyı en kısa sürede hafifletmek ve tedavi sonunda da ağrıyı tamamen ortadan kaldırmak için tüm personel ciddiyetle çalışmaktadır.

BU BİR İLANDIR